Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

presentacio seccioLa secció d'atletisme del GEiEG està formada per 220 atletes i 16 tècnics distrivuits en les diferents categories, des de prebenjamins fins a màsters. Entrenem totes les disciplines: salts, mig fons i fons, llançaments, tanques, velocitat, decatló i heptaló.

L'atletisme és una gran escola de valors, de creixement personal i de relacions interpersonals. Aprenem de les victòries i de les derrotes. Aprenem escoltant el cos, les sensacions i la ment. S'aprèn a valorar el treball metòdic, disciplinat i ben fet, la dificultat de superar-se a un mateix intentant arribar un centímetre més lluny o esgarrapar unes dècimes en el cronòmetre. S'aprèn del l'atleta que guanya i també del que perd que s'esforça en la competició. S'aprenen lliçons que duren tota la vida.

Els resultats obtinguts són objectius i reals, els temps són marcats pel cronòmetre i la distància mesurada per la cinta mètrica. Alts, baixos, musculats o prims, resistents o explosius, joves o veterans, tots tenen cabuda en l'atletisme.

 

 

 

Contacte:

Complex Esportiu de Palau Sacosta

Tel. 972 22 66 35

atletisme@ geieg.cat

Coordinador de la secció: Toni Mayoral.

Coordinadora de l'escola: Maria Simó. 
   

   
ATLETISME
   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2015 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Política de privacitat / Política de cookies  
Back to Top