Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

IMG 4052Història:
El futbol al GEiEG es va iniciar l’any 2006, dins el marc de l’escola esportiva, i només amb dos equips de petits que competien al Consell Esportiu del Gironès.
L’any 2007 van entrar a dirigir el futbol al GEiEG persones molt vinculades en aquell moment al futbol català i actualment amb un gran renom, com són Delfí Geli, Carles Planchar i Domènec Torrent, fent créixer el nombre de participants molt ràpidament, obrint totes les categories.
L’any 2009 decideixen abandonar el projecte, però el GEiEG va decidir seguir apostant pel futbol tot i el gran nombre de baixes que va tenir l’activitat.
L’estabilitat la va aconseguir portar Miki Lozano, entrenador durant l’etapa anterior i que agafava la responsabilitat de fer revifar el futbol. Tot i que en futbol 7 es va aconseguir mantenir molts dels equips, i la qualitat del servei no va empitjorar, en futbol 11 no s’aconseguia arrencar.
L’any 2014 en Miki decideix fer un pas al costat després de l’esgotadora feina de mantenir aquest vaixell. El següent en agafar la responsabilitat va ser en Sergi Puigdevall, amb l’objectiu de recuperar l’alt nivell de l’Escola i obrir totes les categories per a que els jugadors hi veiessin un futur en el GEiEG. Any a any s’han anat assolint els objectius d’aprenentatge de tots els equips i l’objectiu d’obrir totes les categories, d’aquesta manera en l’actual temporada 2017-2018 hi ha equips des d’escoleta fins a juvenils, i amb uns 200 nens l’Escola de Futbol funciona ja com una secció més, fora de l’Escola Esportiva.

Equips:
Actualment, l’Escola de Futbol GEiEG té una Escoleta, un Prebenjamí 2011 i dos Prebenjamins 2010 que competeixen al Consell Esportiu del Gironès. A nivell federat, hi ha tres Benjamins, un a Preferent (màxima categoria) i dos a Primera Divisió; 3 Alevins, un a Preferent (màxima categoria), un a Primera i un a Segona Divisió; dos Infantils a Segona Divisió, dos Cadets a Segona Divisió i un Juvenil a Segona Divisió. Entre tots els equips hi ha 190 jugadors.

Staff:
Pel que fa a l’Staff tècnic actual, està format per un Director de l’Escola de Futbol, Sergi Puigdevall, amb l’ajuda de 3 col·laboradors, Judith Sancho, Ronojoy Dey i Cristian Quilez. Tots ells alhora també fan d’entrenadors:
Sergi Puigdevall: Entrenador Nacional, Mestre d’EF, llicenciat en Ciències de l’Activitat física i l’esport. Coordinador de Futbol.
Ronojoy Dey: Entrenador Nacional
Judith Sancho: Monitora de futbol i Mestre d’EF
Cristian Quilez: Entrenador de futbol base, Mestre d’EF i llicenciat en Ciències de l’activitat física i l’esport.
Completen l’Staff tècnic:
2 entrenadors de nivell territorial (David i Eddie)
5 entrenadors de futbol base (Jordi, Gerard, Sau, Carlos i Pedro)
1 monitor de futbol (Arnau)
1 mestre d’EF (Laura)
1 CFGM d’esports: Aleix
2 llicenciats en CAFE: Eduard i Carlos
1 Psicòleg: Sau


Forma de treballar:

La filosofia de treball de l’escola gira sempre al voltant de la pilota, totes les activitats estan plantejades per a aconseguir una millora tècnica i tàctica dels jugadors, així com la millora en la presa de decisions, atenent a les necessitats d’aquests segons l’edat i capacitats. La idea és buscar sortir jugant sempre la pilota des de darrera, amb associacions constants i recolzaments; portant la iniciativa en el joc de forma ofensiva. L’objectiu de l’escola no és obtenir un bon resultat al cap de setmana, sinó promoure l’aprenentatge d’habilitats i capacitats en els jugadors que formen els diferents equips del GEiEG. És a dir, prioritzem el joc al resultat, sobretot en les primeres etapes de formació i base. El resultat ja va guanyant protagonisme a l’etapa de perfeccionament (infantil i Cadet ) però sobretot en etapa de rendiment (Cadet , Juvenils i Sènior). Creiem molt important també el treball en Valors de respecte, companyerisme, treball en equip, resolució de conflictes a través del diàleg i la reflexió, el compromís, la humilitat... És important també educar en la competició, en els Valors Esportius (esforç, perseverança, treball en equip...) per això són coses que es potenciaran dins els entrenaments, així com el saber guanyar i el saber perdre. Per aconseguir tot això s’intenta utilitzar la metodologia de descobriment guiat.

Els grups dels més petits fins a Prebenjamins (6-7 anys) estan organitzats per grups heterogenis, agrupats aleatòriament. On els aspectes que es treballen més importants és a nivell de creació d’hàbits, educació en valors, aspectes coordinatius i la relació jugador pilota.

A partir de Benjamins (8 anys) els grups són homogenis variables, cosa que permetrà aportar a tots els grups una atenció individualitzada a les necessitats dels jugadors, fent que aquests aprofitin més les hores d’entrenament i que augmenti la qualitat. El més important és que els jugadors es sentin part d’un club, i no d’un equip concret. Tots seran jugadors del GEIEG i pot ser que un dia juguin amb un equip o un altre dia amb un altre.

Des del club es pretén donar la màxima qualitat als entrenaments per a que l’activitat sigui productiva; això ho aconseguim tenint dos entrenadors per equip que segueixen una planificació donada des de coordinació, on es treballen tots els conceptes que defineixen la identitat del nostre joc. Alhora es duu un control de sessions i seguiment del treball en els diferents equips, entrenadors i jugadors durant tota la temporada.

 

Contacte:

Complex Esportiu Palau Sacosta

Tel. 972 22 66 35

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Coordinador: Sergi Puigdevall

   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2015 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Política de privacitat / Política de cookies  
Back to Top