Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

L’objectiu d’aquesta secció és donar la oportunitat de pràctica esportiva a persones amb alguna discapacitat en un entorn normalitzat. La finalitat és partir de les necessitats específiques de cada esportista i buscar el seu camí cap a la màxima autonomia. És per això que hem creat grups molt diferenciats, partint de l’especialització fins arribar a la total inclusió. Els grups formats per nens i nenes d’entre 5 i 18 anys segueixen la línia d’una escola multiesportiva adaptada, mentre que els esportistes més autònoms competeixen en atletisme adaptat en les seves corresponents federacions. Alguns esportistes han obtingut molt bons resultats a nivell català, espanyol i, fins i tot, a nivell europeu.

Caldria destacar aquí la figura de Pere Pascual, campió de Catalunya de 400mll, campió de Catalunya i d'Espanya de salt de llargada i de 100mll varis anys i finalista en la prova de 200mll al Campionat d'Europa de Helsinki al 2005, i de Guillem Danés, campió de Catalunya i d'Espanya de 100mll, campió de Catalunya de javelina, subcampió d'Espanya de 400mll i de llançament de disc.

Contacte:

Complex Esportiu Palau Sacosta

Tel. 22 66 35

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Cordinadora: Míriam Barra

   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2015 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Política de privacitat / Política de cookies  
Back to Top