Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

Article gener esqui foto

La secció d'esquí del GEiEG es crea durant l'any 1934 i està molt vinculada a l'excursionisme. El seu primer president va ser en Vall·llosera. La primera competició d'esports de neu amb representació grupista va ser el mateix any 1.934 quan l'esquiador Soler va participar en el Campionat de Catalunya de Fons (18km) a la Molina. Es classificà en el lloc 40 de 80 participants. Per encoratjar la pràctica d'aqu

est esport la secció va adquirir dos jocs d'esquís que es llogaven als socis a 6 pessetes la jornada.

A l'actualitat, la secció d'esquí disposa d'un equip de competició, que participa a les proves més importants del país, i una escola d'esquí, amb base a la Molina, on entrena i agafen els fonaments per a un futur poder formar part de l'equip de competició.

La secció també porta a terme diferents serveis per al soci, que així permiti la pràctica d'aquest esport tant arrelat a la nostra Entitat.
Contacte:

Complex Esportiu de Palau Sacosta

Tel. 972 22 66 35

esqui@ geieg.cat

Coordinador de la secció: Ferran Garcia.

Coordinadora de l'escola: Lluïsa Caballero. 

 

 


   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2015 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Política de privacitat / Política de cookies  
Back to Top