Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

INSTAL.LACIONS

Al GEiEG es pot practicar gairebé qualsevol modalitat esportiva, es pot assegurar un servei de qualitat. 

El GEiEG disposa de 265 mil m2 d’àrees esportives que pots llogar, situades en tres instal·lacions de ciutat, a saber:

- Sant Ponç: piscines (cobertes de 50 i 25 m), pistes de tennis, pàdel i esquaix, gimnàs de musculació i cardiovascular, aeròbic i manteniment.

- Palau: estadi d'atletisme, circuits de fúting, camp de rugbi i de futbol de gespa natural, futbol 7 i futbol 5, pistes de tennis de terra batuda.

- Sant Narcís: pavelló i pistes poliesportives cobertes de handbol, patinatge, bàsquet, hoquei, pistes de tennis i fitness.

- Refugi de muntanya

I també disposa de l’equip tècnic especialitzat en les diferents modalitats esportives.
Existeix la possibilitat d'organitzar múltiples activitats socials, culturals o esportives. 
Organitza les teves competicions, entrenos, trobades, esdeveniments, festivals esportius i culturals, concerts, cursos i més.


A més, les nostres instal·lacions poden acollir estades de pretemporada o concentracions d'equips d'altres clubs, una experiència que ja s'ha dut a terme amb resultats molt satisfactoris.


Per contactar amb l’Àrea de Lloguer d’Instal.lacions fes la teva sol.licitud i demana informació omplint el següent formulari:


   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2015 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Política de privacitat / Política de cookies  
Back to Top