Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

SANT NARCIS

El complex esportiu del GEiEG a Sant Narcís es va començar a construir el desembre del 1972, gràcies a la col·laboració de "la Caixa". El novembre de 1973 es va posar la primera pedra i el 22 de juliol de 1975 es va inaugurar la instal·lació. Després d'una ampliació de terrenys (1978) es va iniciar l’actual pavelló poliesportiu que s’inaugurà el desembre del 1979. Mentrestant, es començaren les obres de construcció de la segona part del complex, amb tres pistes cobertes i locals annexos per instal·lar-hi serveis al soci. El 1996 s'obriren els nous gimnasos d'aeròbic i manteniment, musculació i cardiovascular i judo.

Actualment, aquesta instal·lació, que compta amb dues piscines descobertes, concentra gran part de l'activitat esportiva de l'entitat, ja que hi trobem les seccions d'handbol, bàsquet, hoquei sobre patins, halterofília, gimnàstica rítmica i artística, patinatge artístic i judo. A la darrera fase que es va construïr es va afegir un nou edifici que conté la nova recepció, el servei de bar-restaurant, i sales polivalents per seccions i atenció al soci. Per últim, a Sant Narcís hi ha l'Escola esportiva, l'àrea de direcció tècnica i l'oficina de comunicació i premsa.

INSTAL.LACIONS DE SANT NARCIS

   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2015 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Política de privacitat / Política de cookies  
Back to Top