Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

SANT PONÇ

El complex esportiu del GEiEG a Sant Ponç és el més antic del Grup. El 1962 es va adquirir la primera parcel·la de terreny i no va ser fins el l'agost de 1970 que es van posar en funcionament les primeres piscines del futur complex. Entre el 1970 i principis de la dècada dels 90, el complex va anar prenent forma amb noves adquisicions de terreny, ampliacions i l'establiment de nous serveis. En aquest complex es va construir la primera piscina climatitzada de les comarques gironines (1972), la qual cosa va fer que el Grup adquirís un paper rellevant en el panorama esportiu gironí resolent una mancança en la societat ciutadana que va fer que un club privat, gràcies a la seva vocació popular -incloses les quotes-, es transformés, durant molts anys, en un substitut dels organismes públics i de govern de la ciutat.

En els darrers anys s'ha realitzat la construcció de pistes de botxes, d'un gimnàs de musculació i cardiovascular, a més de noves pistes de tennis, pistes de padel i, per últim, la reforma més important ha estat la reforma total de la piscina de 25m amb la seva zona ludicotermal amb sauna, jacuzzi i bany de vapor. 

INSTAL.LACIONS DE SANT PONÇ

   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2015 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Política de privacitat / Política de cookies  
Back to Top