Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

La mostra "Girona, temps de flors" és un dels esdeveniments més importants a la ciutat i la societat gironina. Aquesta mostra, que se celebra el mes de maig, permet als ciutadans i als nombrosos visitants que rep Girona en aquesta època gaudir d'espais que romanen tancats la resta de l'any (perquè pertanyen a particulars o perquè no s'hi desenvolupa cap activitat) ornamentats amb tota mena de flors i plantes.

Al llarg de la seva història, l'entitat hi ha participat algunes vegades, però mai de manera continuada. L'any 1997 el Grup va ser present en l’exposició per primer cop amb un ram silvestre i el seu penó als soterranis de la Catedral de Girona, un espai que aquell any va ser la gran novetat de la mostra, ja que fins llavors havia restat tancat. En els anys posteriors, el Grup ha participat en la mostra en diferents espais de la ciutat, a més d’ornamentar el balcó de la seu social, a la plaça del Vi. Cal destacar que l'any 2003, el GEiEG realitzà un muntatge a les escales de la Catedral ideat pel dissenyador Antoni Miró.

TEMPS DE FLORS 2013-001   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2015 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Política de privacitat / Política de cookies  
Back to Top